صفحه اصلی   ورود کاربران   چاپ صفحه
امـروز : یکشنبه 2 مهر 96
دستگاه اندازه گیری زاویه تماس تحت فشار و دمای بالا در دانشگاه نصب و راه اندازي شد

دستگاه اندازه گیری زاویه تماس تحت فشار و دمای بالا
در دانشگاه نصب و راه اندازي شد

دستگاه اندازه گیری زاویه تماس DSA 100 شرکت Kruss آلمان مجهز به ماژول فشار و دما بالای PDE1700 در محل آزمايشگاه پژوهشي و تحقيقات کاربردي نصب و راه اندازی گرديد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراحل نصب، راه‌اندازی و آموزش نحوه کار با این دستگاه توسط دکتر فیلیپ جاگر کارشناس شرکت Kruss آلمان با حضور کارشناس شرکت تامين کننده داخلي دستگاه به مدت 3 روز انجام شد.

این دستگاه قابلیت اندازه گیری کشش سطحی به صورت pendant drop و sessile drop و امکان محاسبه زاویه تماس به صورت استاتیک و دینامیک را دارد. اتمسفر آزمون شامل هوا، هلیوم، نیتروژن و دی اکسید کربن تا فشار 10000 psi و دمای 200 درجه سانتی گراد است و از این رو از نمونه های منحصر به فرد این تجهیزات در ایران به شمار می رود.

این دستگاه به طور کلی برای مطالعه پدیده های سطحی کارایی داشته و برای مطالعات ازدیاد برداشت نفت، مهندسی رنگ، شیمی سطح، و موارد مشابه کاربرد بسیار زیادی دارد. هم اکنون دستگاه مذکور فعال بوده
و آماده ارائه خدمات به پژوهشگران محترم مي باشد

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/10/02

ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

ارتباط با دانشگاه | تماس با ما | نقشه سایت | Site in English
کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه شهید باهنر کرمان مي باشد.